Ons team

Samen zorgen we voor en met elkaar

Ons team bestaat uit vaste, professionele begeleiders die werken vanuit hun hart. Deze begeleiders zijn er om op zorgzame wijze te ondersteunen in het leven van alledag.

Naast de dagelijkse persoonlijke begeleiding bestaat het team uit een verzorgende IG, een gedragswetenschapper en geestelijk verzorger.

Er wordt ook gebruik gemaakt van zorg en expertise van derden mocht dit nodig zijn. Op die manier kunnen we maximale zorg rondom ieders hulpvraag aanbieden.

Maar ook ouders, familie, vrijwilligers en stagiaires dragen hun steentje bij.

Zo zorgen we op een liefdevolle wijze samen met elkaar en voor elkaar.

Marjo Grosseibl

Zorgondernemer

EVEN VOORSTELLEN

Al van jongs af aan wist ik dat mijn hart lag bij degenen die onze zorg nodig hebben. Daar ligt mijn passie, er zijn voor de ander.

Komend vanuit een christelijke traditie koos ik dan ook voor een opleiding bij het UTP in Heerlen. Behalve moeder werd ik ook pleegmoeder. Vandaar uit maakte ik de stap naar gezinsouder. Dit heb ik jarenlang met veel plezier en toewijding gedaan. Inmiddels had ik ook het Seminarie voor Orthopedagogiek doorlopen. Vanuit mijn rol als gezinshuisouder ben ik uiteindelijk zorgondernemer geworden.

Vanuit deze rol vervul ik, met passie en liefde, een bijdrage aan de zorg voor de meest kwetsbaren in onze samenleving. Zorgonderneming De Vlindertuyn geeft hier op een unieke wijze invulling aan. Ik ben dankbaar dat ik, ondersteund door anderen, op deze manier mag bijdragen aan het alledaags geluk van de ander.

Marjo Grosseibl